Ipari titkok védelme

Portaszolgálat, beléptetés

A portaszolgálat során a munkatársainkkal találkozik elsőként a vendég, ezért ide igyekszünk kiemelten udvarias, segítőkész és mégis határozott szakembereket választani.

  • A be-, illetve kiléptetés (személyek jogosultságának, gépjárművek, szállítmányok, a megbízási szerződésben meghatározott iratok ellenőrzése), az érkező vendégek fogadása és kísérése, meghatározott iratok vezetése, a biztonsági rendszerek kezelése, figyelése (kamerák, riasztóberendezések kezelése), a megrendelő által meghatározott, és a szerződésben elfogadott vagyonvédelmi normák, és a helyi igények figyelembevételével történik.

  • A megrendelő igényeinek megfelelő pl: szamítógépes ismeretekkel rendelkező biztonsági szakembert biztosítunk egyéb, a megrendelő által meghatározott berendezések kezelése (pl.: sorompók, fűtési rendszerek, számítógépek kezelése, rendkívüli események kezelése,) a megrendelő által meghatározott, elfogadott módon.

  • Igény szerint idegen nyelvet beszélő vagyonvédelmi munkatársat biztosítunk!

Takarítás

A vagyon védelmének biztosítása elengedhetetlen, ugyanakkor ugyanilyen fontos ezeknek az ingatlanoknak a rendben tartása, takarítása. Ezek hosszú távú és állandó feladatok. Fontos a szolgáltatás közötti összehangolt munka, a felelősségi viszonyok egyértelműsítése.
A legegyszerűbb e munkafolyamatok egy helyen való összpontosítása egy adott intézmény, szervezet vagy cég, esetében.
Az ipari titkok védelme ma már egyre nagyobb szerepet tölt be egy cég életében, ebből a szempontból is fontos, hogy a takarítás és a vagyonvédelem egy fedhetetlen vagyonvédelmi cég feladatai közé tartozzon.
A Lehoczki Biztonsági Szolgálat Kft vállalja a vagyonvédelmi tevékenység mellett a megbízó épületeinek, irodáinak rendben tartását, takarítását.

Ajánlatot kérek